Вівторок, 23.04.2024, 23:48
Очеретуватівська ЗОШ Магдалинівського району
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 51
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » Архів матеріалів

Неперевершеною цінністю нашого буття є Жінка, в якій одвіку чарівність, ніжність, милосердя поєднується з працелюбством та професіоналізмом. 6 березня школа радо зустрічала дорогих гостей: матусь, бабусь, сестричок. В переддень Міжнародного жіночого дня 8 березня відбувся святковий концерт з участю учнів школи. Програма була насичена словами вдячності та любові до наших мам, бабусь. Особливо порадували своїх мам учні молодших класів Віденським вальсом у виконані Лобач А., ГурськогоЄ., Бараник С.

Переглядів: 534 | Додав: leoni | Дата: 10.03.2012 | Коментарі (0)

Молодь обирає здоровий спосіб життя - під таким гаслом пройшов районний конкурс шкільних агітбригад. Очеретуватівські школярі з честю виступили на цьому конкурсі. Честь школи захищали учні 5 класу: Гуртовий С., Пошивайло І., Ступак О., учні 4 класу Сорока Н., Рудень Р., учні 6 кла: Котелянець О., Бочкар В.
Переглядів: 515 | Додав: leoni | Дата: 10.03.2012 | Коментарі (0)

27 лютого в школі проведено єдиний урок "Рідній Дніпропетровщині 80 років". Розпочав урок (відеозапис) губернатор області О.Ю.Вілкул. Гостею уроку була Литвиненко Л.М. - колишній сільський голова, яка зробила великий внесок у розвиток села Очеретувате і вцілому Магдалинівського району. Людмила Миколаївна розповіла про історію заснування  району і села. Її цікава розповідь наповнена життєвими ситуаціями, пов'язаними з сьогоденнням. А далі була велика концертна програма.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НАШ РІДНИЙ КРАЙ!!!

Переглядів: 566 | Додав: leoni | Дата: 27.02.2012 | Коментарі (0)

24 лютого 2012 року о 12 годині у школі був проведений урок "Петриківська квітка" серед учнів 1-7 класів, присвячений 80-річниці утворення Дніпропетровської області. Мета уроку: показати духовне багатство культурної спадщини України, дивовижну красу нашого краю, історичні глибини землі Петриківської, яка зростила не одне покоління народних майстрів декоративного розпису. Чарівну красу петриківської квітки відкрив для сучасників катеринославсський історик і етнограф Д.І.Яворницький. Він один із перших став серйозним дослідником і захопленим збирачем творів петриківських "малювальниць".

До уроку діти віднеслися з серйозністю. Спочатку послухали і подивилися по телевізору розповідь про петриківське мистецтво, а потім кожен створив свій шедевр-малюнок. Кращі малюнки були виставлені на огляд журі. Всі переможці нагороджені призами.

Переглядів: 435 | Додав: leoni | Дата: 27.02.2012 | Коментарі (0)

15 лютого ми відзначаємо чергову річницю виводу військ з Афганістану. 22 роки минуло відтоді. У цей день ми вшановуємо усіх учасників бойових дій на території інших держав. У Дніпропетровській області проживає близько 11 тис. учасників бойових дій на території інших держав. Наші земляки виконували свій військовий обов'язок в Афганістані, Угорщині, Кубі, Чехословаччині, Ефіопії, Югославії, Лівані, Єгипті, Іраку. Самою важкою і кровопролитною була війна у Афганістані. З 1979 по 1989 р. близько 150 тис. українців пройшли через неї. 3 тис. 290 співвітчизників не повернулися з тої війни, 70 вважається зниклими безвісти або потрапили в полон. Не повернулися додому і 220 воїнів з Дніпропетровської області, а більше 500 наших земляків воїнів-афганців стали інвалідами, серед них і нині покійний очеретуватець Мисник Олег. Два наших земляки: Сорока Олександр Іванович (служив у Єгипті) і Литвиненко Олександр Анатолійович ( служив у Югославії) часті гості у школі зі своїми ... Читати далі »

Переглядів: 560 | Додав: leoni | Дата: 19.02.2012 | Коментарі (0)

 27 лютого наша область відмічатиме свій день народження - 80 річчя! В школі буде проведено ряд заходів до цього дня. 10 лютого і 17 лютого були проведені інформаційні лінійки по історії заснування області і про Героїв Рядянського Союзу та Героїв Соціалістичної Праці Магдалинівщини, проводиться конкурс малюнків серед учнів молодших класів, дві учениці Котелянець Ольга та Гурська Тетяна відправили свої роботи на конкурс "Магдалинівщина - перлина Дніпропетровщини", 20 лютого - в кожному класі виховна година присячена цій події.
Переглядів: 558 | Додав: leoni | Дата: 19.02.2012 | Коментарі (0)

14 лютого День Святого Валентина. Це свято прийшло до нас з Заходу і потихенько приживається. Завчасно в школі розпочинає працювати Валентинова пошта (в коридорі знаходиться скринька, куди можна вкинути вітальні листівки-валентинки). В цей день настрій у всіх піднесений. На перервах працювала Валентинова радіостанція, де кожен міг привітати з святом, висловити свої слова вдячності і любові. І найголовніший момент цього дня - отримання валентинок. 
Переглядів: 434 | Додав: leoni | Дата: 19.02.2012 | Коментарі (0)

19 січня в школі був проведений урок патріотизму на тему "Подія. що сколихнула світ". присвячений Дню Соборності і Свободи України.Це державне свято символізує єдність українських земель. І хоча державі тоді не вдалося зберегти цілісність, акт злуки став реальним втіленням вікової мрії украаїнців про свою суверенну державу. Урок провела вчителька історії Мирошниченко Світлана Іванівна.

Єдиною Україна пробула недовго: важке економічне і військове становище ,  взаємна недовіра політиків призвели до катастрофи. Вже через кілька місяців після проголошення возз'єднання більшовики захопили Київ. Східну Галичину окупували поляки, а Закарпаття - Чехословаччина.І хоча акт злуки 1919 року виявився декларативним, ідея соборності продовжувала жити. І 22 січня 1990 року мільйони тоді ще радянських українців вишикувалися у живий ланцюг від Києва до Львова. відзначаючи День Соборності. День Соборності відзначався у відповідності до указ ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: leoni | Дата: 21.01.2012 | Коментарі (0)

Учень сьомого класу нашої школи, Литвиненко Ярослав, став переможцем районного конкурсу малюнків "Собори наших душ". Нині учень разом з своєю вчителькою Котелянець Наталією Анатолієвною готуються до захисту своїх проектів. Бажаємо успіхів!
Переглядів: 450 | Додав: leoni | Дата: 21.01.2012 | Коментарі (0)

Напередодні Старого Нового року - Щедрий вечір. Це відгомін, мабуть дохристиянського звичаю, а за християнським календарем - день преподобної Меланки. У народній традиції обидва свята об'єдналися. і тепер маємо Щедрий вечір або Меланки. 13 січня. як смеркне можна йти щедрувати - вітати людей з Новим роком, закликати до хати злагоду, добробут і багатий урожай, а хлопцям та дівчатам пророкувати щасливий шлюб. Учні 9 класу дотримуються українських традицій і також в цьому році вітали односельчан з цим святом. Маланкували, як і годиться, з Меланкою переодягненим у дівчину хлопцем (Ступак Іван), і Васильком (переодягнена в хлопця дівчина Позднякова Анна). Щедрувальників радо вітали очеретуватці.
Переглядів: 465 | Додав: leoni | Дата: 14.01.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 10 11 »
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Посилання на сайт
Google.com
Незалежне тестування
Інформаційний портал шкіл
МОН України
ДОІППО
Досвід вчителів Дніпропетровщини
Чутівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Форум директорів шкіл України
село Личкове
сайт Дмухайлівської ЗОШ
сайт Новопетрівської ЗОШ
Докучаївський сайт
Дитячий центр " Колобок"
Сайт Оленівської ЗОШ
Магдалинівський район
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz